Awards

Onze acties op het vlak van diensten, human resources en milieu worden regelmatig bekroond door internationale organisaties.

Awards van de groep Sodexo

Enkele van de awards die Sodexo ontving sinds 2011

September 2013: Voor het negende opeenvolgende jaar heeft Sodexo de top ranking bereikt op sociaal, ecologisch en economisch gebied in onze sector in de Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI).

April 2013: DiversityInc duidde Sodexo aan als nr. 1 in het klassement van 2013 van de 50 beste Amerikaanse bedrijven op het vlak van diversiteit en sociale inclusie. Sodexo wordt erkend voor haar actie ter bevordering van de diversiteit, het duurzaam engagement van haar leadership en haar capaciteit om initiatieven die intern worden ontwikkeld, te implementeren, te meten en te evalueren.

Maart 2013: Sodexo werd tot nr. 1 verkozen van alle wereldleiders in de sector van gediversifieerde uitbestede diensten en haalde ook de eerste plaats voor innovatie, sociale verantwoordelijkheid, financiële stabiliteit, investeringen op lange termijn en globale competitiviteit.

Januari 2012 : Sodexo ontvangt in Noord-Amerika de prestigieuze 'Catalyst Award 2012' voor diversiteit en sociale inclusie.

 

World’s Most Admired Companies 2013 logo  

 Sodexo is in haar sector een van de ‘Most Admired Companies’ van de wereld volgens het onderzoek uitgevoerd door FORTUNE Magazine in 2013.