Quality of Life Services

Bij Sodexo zijn we ervan overtuigd dat de beste manier om echte, blijvende waarde te creëren, is om de mensen centraal te plaatsten binnen een bedrijf of de hele maatschappij. We zien Quality of Life als een bepalende, maar toch nog grotendeels onontgonnen factor voor individuele en collectieve prestaties.

Quality of Life is daarom de gemeenschappelijke noemer van al onze diensten: het is wat ons onderscheidt. Wij zijn het enige bedrijf in de wereld dat geïntegreerde Quality of Life-diensten aan haar klanten in 80 landen aanbiedt  door middel van On-site Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services.

Ons aanbod

 

On-site Services 150x95

Benefits and Rewards Services 150x95
button_PersonalHomeServices EN
Personal and Home Services 150x95


On-site Services

Onze missie is om de Quality of Life te verbeteren in verschillende omgevingen en werkplekken - van bedrijven, scholen, universiteiten, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, sportcomplexen,  gevangenissen tot defensie. We verbeteren de gezondheid en het welzijn van medewerkers, studenten, patiënten en artsen door hun een brede waaier aan diensten te bieden gaande van receptie tot technisch onderhoud, cleaning en foodservices.

Benefits & Rewards Services

Onze diensten verbeteren de Quality of Life van medewerkers door hun dagelijkse leven te vereenvoudigen of hen te belonen voor hun inzet en hun succes. Via verschillende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques, sport- & cultuurcheques of incentive programma's, bieden onze producten en diensten toegang tot een gezondere en groenere levensstijl, een betere work-life balance. Daarnaast bevorderen ze de prestaties, ze verbeteren de leefomstandigheden en vergemakkelijken de toegang tot cultuur.

Personal & Home Services

Sodexo's gepersonaliseerde diensten spelen in op de belangrijke trends die impact hebben op onze samenleving. Als antwoord op de steeds ouderwordende bevolking, biedt Sodexo In-Home Services aan die het voor senioren mogelijk maakt om in hun eigen huis te blijven, in alle veiligheid. Onze Concierge Services vereenvoudigen de dagdagelijkse taken om de groeiende groep die streeft naar een betere  work-life balance op te vangen.

Wat is onze impact op Quality of Life?

Op basis van uitgebreide studies over de individuele perceptie van Quality of Life, gecombineerd met 50 jaar ervaring met klanten en medewerkers, heeft Sodexo zes dimensies van Quality of Life geïdentificeerd waarop onze diensten een reële en meetbare impact kunnen hebben.